12 квітня 2021 року відбулася онлайн-лекція судді Вищого антикорупційного суду Кравчука Олексія Олеговича

12 квітня 2021 року відбулася онлайн-лекція судді Вищого антикорупційного суду Кравчука Олексія Олеговича для студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія"на тему: " Процесуальна позиція сторін в справі " та " Прийняття й написання судових рішень". Варто зазначити, що у рамках співпраці між Київським інститутом інтелектуальної власності та права й Вищим антикорупційним судом проводиться цілий курс онлайн-лекцій для студентської молоді.

У ході лекції було обговорено: специфіку доказування; властивості доказів; стандарти доказування: "обгрунтована підозра", "поза розумним сумнівом"; процесуальну позицію сторін у справі; особливості вступних промов у судових засіданнях; види заяв по суті; відмінності вступних промов та судових дебатів; особливості допиту свідків; методи розслідування; заборона провокацій. Дана тематика віднайшла неабияку зацікавленість тому у ході дискусії брали участь студенти усіх курсів бакалаврату, кожен міг поставити питання, що їх цікавили.

Дані зустрічі відіграють неабияке значення для професійного становлення й зростання студентів, адже саме у формі дискусії із справжніми фахівцями своєї справи студенти мають змогу отримати неоціненні знання та досвід. Від директора інституту, Заслуженого юриста України, д.ю.н., професора Василя Івановича Фелика висловлюємо слова вдячності Олексію Олеговичу за таку змістовну й цікаву розповідь, а також за можливість обмінюватись власним досвідом із студентами у форматі онлайн-лекцій.

Новини