16 березня 2020 року відбулося засідання Вченої ради Національного університету «Одеська юридична академія»

16 березня 2020 року відбулося засідання Вченої ради Національного університету «Одеська юридична академія» під керівництвом Президента університету, д.ю.н, професора, академіка Ківалова Сергія Васильовича.

На засіданні виступив директор Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», доктор юридичних наук, Заслужений юрист України Фелик Василь Іванович з питанням щодо подальшої діяльності Київського інституту інтелектуальної власності та права як структурного підрозділу Національного університету «Одеська юридична академія».

Вчена рада Національного університету «Одеська юридична академія» підтримала пропозицію Фелика В.І. від імені колективу інституту та вченої ради інституту про звернення до Міністерства освіти і науки України з повідомленням та пропозицією щодо подальшого функціонування окремої юридичної особи - Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» з місцезнаходженням за адресою: 02121, м. Київ, вул. Харківське шосе, 210.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше