21 березня 2018 року Президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Васильович Ківалов завітав до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА

21 березня 2018 року Президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Васильович Ківалов завітав до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА.

Радо зустрічали студенти ,викладачі, керівництво Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Президента Національного університету "Одеська юридична академія" Сергія Васильовича Ківалова, який завітав до Київського структурного підрозділу Національного університету «Одеська юридична академія» 21 березня 2018 року.

Спілкуючись зі студентами та завідуючими кафедр вишу, Сергій Васильович цікавився життям молоді, їх проблемами та сподіваннями. Особливу увагу приділив Президент НУ ОЮА Ківалов С.В. організації навчального процесу та розвитку наукової діяльності ВНЗ. Директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Фелик В.І. розповів Сергію Васильовичу про успіхи студентів інституту у навчанні,підготовку до ЗНО для вступу в магістратуру, спортивні досягнення, організацію дозвілля та побуту молоді.

На зустрічі з керівництвом вишу були обговорені перспективи розвитку інституту, як структурного підроздлу Національного університету "Одеська юридична академія".

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше