24 жовтня 2017 року відбулося щорічне планове засідання Вченої ради Національного Університету «Одеська юридична академія».

24 жовтня 2017 року відбулося щорічне планове засідання Вченої ради Національного Університету «Одеська юридична академія». Традиційно члени Вченої ради, котрими являються представники керівники та склад деканів Вищих навчальних закладів України при Національному університеті «Одеська юридична Академія» на чолі з Президентом академії Сергієм Васильовичем Ківаловим, зібралися в залі Вченої ради головного корпусу Національного університету «Одеська юридична академія в місті Одеса.

Головними питаннями зібрання стало голосування членів ради за висунуті кандидатури на призначення нових посад у філіалах НУ «ОЮА» і підписання ними протоколу про призначення. Також обговорювалися питання модернізаціі процесу навчання студентів по всіх регіонах та шляхи вирішення нагальних питань щодо проведення тестування студентів по завершенні четвертого курсу навчання у вищому навчальному закладі.

Перед початком промов від доповідачів засідання Вченої ради, членам Вченої ради були надані бюлетені для голосування, з зазначеними кандидатурами для призначення на нові посади. Серед них було запропоновано перелік кандидатур від Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «ОЮА». По завершенні заповнених анкет, бюлетені було передано для підрахунку голосів лічильній комісії.

За результатами підрахунків голосів, представник лічильної комісії оголосив такі результати: «Всього в залі вченої ради були присутні 47 представників, 47 з яких взяли участь у голосуванні і одностайно віддали свої голоси за призначення Корчемної Марини Яківни на посаду Директора коледжу Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «ОЮА». Також були призначені:

Палій Максим Валерійович на посаду Завідувача кафедри кримінального права, процесу та криміналістики Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «ОЮА»;

Кулініч Ольга Олексіївна на посаду Завідувача кафедри інтелектуальної власності і права Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «ОЮА»;

Цибульов Павло Миколайович на посаду Професора кафедри інтелектуальної власності і права Київського інституту інтелектуальної власності і права НУ «ОЮА».

По завершенню офіційної частини ними були підписані проколи про їх призначення та отримано привітання від колег.

Окрім цього важливим і широко висвітленим питанням стала промова від Президента НУ «ОДА» Сергія Васильовича Ківалова про вдосконалення умов навчання студентів на технічному та науковому рівнях. Так було обговорено створення належних та комфортних умов для підготовки студентів четвертих курсів до прохолодження тестування по завершенні навчання для рівня Бакалавр та вступу на наступний рівень Магістратури, згідно чинного законодавства на державному рівні. Сергій Васильович Ківалов закликав присутніх членів Вченої ради на усіх рівнях створити умови для якісної підготовки студентів. Так у Київському інституті інтелектуальної власності і права НУ «ОЮА» та Одеському Національному університеті «ОЮА» вже створено курси підготовки для студентів, а також додатково проводяться заплановані, тренувальні тестування під час навчального процесу студентів 4 курсів юридичних спеціальностей. Сергій Васильович Ківалов наголосив про важливість якісної підготовки майбутніх випускників та ще раз доніс присутнім про те, що ми щоденно маємо докладати максимум зусиль, щоб рівень освіти НУ «ОЮА» був найвищим в Україні.

2017 рік став знаковим в історії НУ «ОЮА», оскільки на цей рік припадає одразу дві важливих дати для святкувань: 170 років Одеської школи права та 20 років НУ «ОЮА». Сергій Васильович Ківалов виніс на обговорення питання про підготовку святкування обох дат, що традиційно припадає на 2 грудня щорічно і поділився планами щодо масштабності цьогорічного, особливого святкування.

Загалом засідання Вченої ради пройшло в дружній атмосфері та з вирішенням важливих питань для процвітаючого майбутнього наших студентів та Університету в цілому. А з турботою Президента Національного Університету «Одеська юридична академія» Сергія Васильовича Ківалова – успішна юридична сфера України забезпечена!

Новини

2024-04-19

До Університету завітали учні 9-х класів школи №160

До Університету завітали учні 9-х класів школи №160

Докладніше

2024-04-19

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Докладніше

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше