Благодійна акція "Від серця до серця"

16 жовтня 2019 року за підтримки директора Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук Василя Івановича Фелика та за ініціативи Студентського самоврядування у стінах нашого інституту пройшла благодійна ярмарка "Від серця до серця".

Дані проекти мають вплив на формування розвиненої соціальної позиції, небайдужості до чужого горя та біди. Наші студенти виявили неабиякі старання й вміння, випікши безліч смаколиків, розпочинаючи від кексів та печива, закінчуючи тортами. А все для діток! Адже всі зібрані гроші, від продажу солодощів, будуть використані для покупки необхідних речей у дитячий будинок.

В акції взяли участь не лише студенти, а й керівництво, адміністрація та професорсько-викладацький склад. Так, директор КІІВП НУ ОЮА, Заслужений юрист України, д.ю.н. Василь Іванович Фелик, директор ЧЮІ НУ ОЮА Воробчак Андрій Романович та заступник директора КІІВП Мельник Петро Васильович долучились до такої благородної місії.






Дякуємо усім хто став частиною сьогоднішнього дійства, виявивши щедрість, мудрість та милосердя. Закликаємо усіх і надалі приєднуватись до наших благодійних акцій, адже у такий складний час, ми всі повинні бути разом, допомагаючи один одному в скрутну хвилину!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше