​День відкритих дверей Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія»


За сприянням президента Національного Університету "Одеська юридична академія" Сергія Васильовича Ківалова та за ініціативи директора Київсьrого інституту інтелектуальної власності та права НУ"ОЮА" Фелика Василя Івановича, 11 листопада 2017 року в Київському інституті інтелектуальної власності та права та Київському коледжі Національного університету "Одеська юридична академія" відбувся «День відкритих дверей».

Перед початком запланованого урочистого прийому гостей, до стін Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» завітали представники ТРК «Київ», що провели пряме включення, під час якого директор Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» Василь Іванович Фелик особисто запросив усіх глядачів відвідати наш захід..

До інституту завітали майбутні абітурієнти з різних міст України .Чимало гостей було з київських шкіл та технікумів,приїхали учні з Березані, Житомира, Борисполя, Черкас.

На цій зустрічі виступив директор Київського інституту інтелектуальної власності та права, доктор юридичних наук, доцент Фелик Василь Іванович, який розповів про організацію навчального процесу нашого інституту, наукові досягнення викладачів та інституту .Василь Іванович запросив майбутніх абітурієнтів на навчання саме до нашого ВУЗу, адже Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія" є одним з провідних юридичних вищих навчальних закладів України.

До слова також були запрошені заступник директора з наукової роботи , доктор юридичних наук,професор, Заслужений юрист України - Голосніченко Іван Пантелійович; заступник директора з навчальної роботи , кандидат юридичних наук, доцент - Мельник Петро Васильович, а також керівники кафедр, які детально розповіли про наш інститут.

Про студентське життя нашого університету розповіла голова студентської ради Олександра Шевчик.

Перед абітурієнтами також виступили активні та талановиті студенти КІІВП НУ "ОЮА" . Анастасія Чех, студентка третього курсу заспівала для гостей пісню "Мова єднання", яку всі присутні зустріли гучними оплесками та з щирою посмішкою на обличчях.

Також, в рамках дня відкритих дверей Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», за згодою Президента Національного університету «Одеська юридична академія» Сергія Васильовича Ківалова було підписано меморандуми про співпрацю між Київською гімназією «Київська Русь» та середньою загальноосвітньою школою №281 Святошинського району м. Києва та Київським інститутом інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія».

Предметом договору є довгострокове співробітництво Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» з СЗОШ №281 Святошинського району міста Києва та Гімназією «Київська Русь» з наукової, навчальної та навчально-методичної роботи.

Після завершення офіційної частини представники студентської ради разом з заступником директора з навчальної роботи Петром Васильовичем Мельником провели для гостей екскурсію інститутом та показали всім бажаючим наш комфортабельний гуртожиток, в якому можуть проживати наші студенти.

Надзвичайно приємно, що до стін нашого Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» завітали не лише майбутні студенти, а також їх батьки, для котрих надзвичайно важливо, щоб їх діти навчались в достойному навчальному закладі

В цілому, день відкритих дверей відвідало близько 300 майбутніх абітурієнтів, їх батьків, родичів та представників шкіл. Серед них було зареєстровано 73 учні 11-х класів та 122 учні 9-х класів, котрі зацікавлені вступом до коледжу.

До слова, директор Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» Василь Іванович Фелик зазначив, що планує проводити оглядові дні інституту для окремих груп учнів та їх батьків, якщо ті виявлять бажання ближче познайомитись з навчальним процесом Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія»

Від цієї зустрічі залишилися тільки хороші враження та позитивні емоції ! Ми будемо раді зустріти всіх в наступному році вже не як абітурієнтів, а як студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія».




Новини