День відкритих дверей Київського університету інтелектуальної власності та права

День відкритих дверей в Київському університеті інтелектуальної власності та права традиційно пройшов з великим успіхом і увагою, як з боку преси і гостей, так і за підтримки державних органів влади і офіційних осіб. В умовах звільнення територій від рашистських загарбників свято молодості і майбуття відбулося! Це стало можливим завдяки зваженому стратегічному керівництву Президента Київського університету інтелектуальної власності та права, академіка Сергія Васильовича Ківалова.

День відкритих дверей відвідали батьки та учні 9-11 класів не лише м. Києва та Київської області, але й представники усіх регіонів України.

«Тут озброюють знаннями, а не дипломами – зазначив ректор університету Василь Фелик, - Випускники університету виграють будь-яку конкуренцію. Високу кваліфікацію, а відповідно, і попит на наших спеціалістів забезпечують досвідчені викладачі, відомі на увесь світ. Університет має сотні укладених контрактів про працевлаштування і щомісяця примножує їх кількість, що відкриває молоді перспективу долучитися до розвитку України».

Цього року Університет здійснюватиме прийом фахових молодших бакалаврів на нові спеціальності – Медсестринство, Інженерія програмного забезпечення, Філологія (романо-германські мови: перекладач в юридичній сфері та бізнес комунікаціях). Після 11 класу є можливість навчатися на бакалавраті за спеціальностями Право, Міжнародне права, Психологія, Кібербезпека, Журналістика, Менеджмент, Філологія (романо-германські мови: перекладач в юридичній сфері та бізнес комунікаціях).

У цей важкий для українського народу воєнний час, керівництво, викладачі та студенти Київського університету інтелектуальної власності та права беруть активну участь у наближення нашої перемоги над ворогом України. Наші викладачі та студенти захищають України у складі Збройних сил України.

Ми активно також займаємось волонтерською діяльністю, допомагаємо Збройним силам України. Командир військової частини А0222, полковник Павло Гора висловив слова вдячності Президенту нашого університету, академіку Ківалову Сергію Васильовичу за допомогу та сприяння Окремій президентській бригаді імені Богдана Хмельницького.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!


Новини