Директор КІІВП НУ ОЮА Василь Іванович Фелик привітав студентів Фахового Коледжу із отриманням призових місць у Всеукраїнській Олімпіаді з Екології «Всеосвіта Весна-2021»

Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА активно сприяє розвитку позаінститутської діяльності студентів, зокрема, їхньому творчому, всебічному розвитку та зростанню.

20 квітня 2021 року директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА, Заслужений юрист України, професор, д.ю.н. Василь Іванович Фелик особисто привітав студентів першого курсу Фахового Коледжу із отриманням призових місць у Всеукраїнській Олімпіаді з Екології «Всеосвіта Весна-2021», вручивши іменні подяки.

Призові місця зайняли:

- Солонинка Остап ( 1 місце ), зокрема, було відмічено креативне та критичне мислення студента, високий рівень теоретичних знань і практичних навичок, завзяття, наполегливість у досягненні поставлених цілей, вміння нестандартно і самостійно вирішувати завдання із підвищеним рівнем складності;

- Мулик Олександр ( 2 місце ), зокрема, було відмічено вмотивованість до навчання студента, творчий й креативний підхід у вирішенні пропонованих завдань, знання предмету, старанність;

- Стасюк Андрій ( 2 місце ), зокрема, було відмічено вмотивованість до навчання студента, творчий й креативний підхід у вирішенні пропонованих завдань, активну життєву позицію;

- Гогендорф Ліліана ( 3 місце ), зокрема, було відмічено вагомі досягнення у навчанні студента, ентузіазм, кмітливість, непереборне бажання рухатися вперед і досягати високих результатів.

Окремо керівництвом було відзначено викладача Фахового коледжу, Бережок Владиславу Юріївну, яка безпосередньо займалась процесом підготовки студентів до Олімпіади.

Під час вручення іменних подяк, Василь Іванович привітав студентів із зайняттям призових місць та наголосив на тому, що такі здобутки, мають неабияке значення не лише для авторитету самих студентів як майбутніх фахівців, але й для навчального закладу в цілому.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше