Директор КІІВП НУ ОЮА Василь Іванович Фелик відзначив ліквідатора ЧАЕС Тимощенка Віктора Васильовича

26 квiтня — це найтрагiчнiша дата в iсторії нашої держави. Адже цього дня 1986 року сталася жахлива трагедія — вибух атомного реактора на Чорнобильськiй АЕС. Пам’ять знову і знову повертається до тієї страшної дати. Через десятки років ми згадуємо про страшну подію, яка залишила похмурий слід на нашому календарі - Чорнобильську трагедію.

Ми безмежно вдячні тим людям, які стали ліквідаторами жахливої події в історії України та пожертвували власним здоров’ям заради порятунку цілої держави. Вони врятували не лише українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки некерованої ядерної стихії. Кожен із нас пронесе через усе життя ту невимовну шану нашим героям!

26 квітня 2021 року від імені Президента НУ ОЮА, академіка, Заслуженого юриста України, професора Ківалова Сергія Васильовича директор Київського інституту інтелектуальної власності та права, Заслужений юрист України, професор, д.ю.н. Василь Іванович Фелик відзначив робітника з комплексного обслуговування будівель КІІВП НУ ОЮА - ліквідатора аварії Тимощенка Віктора Васильовича за сумлінну багаторічну працю, наполегливість та з нагоди вшанування 35-річниці від Дня Чорнобильської трагедії грошовою премією та пам'ятними подарунками.

Новини

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше