Директор КІІВП НУ ОЮА, Заслужений юрист України, д.ю.н. Василь Іванович Фелик разом із делегацією студентів КІІВП провели завершальний день в гостях у Чернівецькому юридичному інституті НУ ОЮА

У рамках започаткованої Президентом НУ «Одеська юридична академія» професором, академіком, Заслуженим юристом України Сергієм Васильовичем Ківаловим програми обміну студентами між структурними підрозділами Національного університету «ОЮА», директор КІІВП, Заслужений юрист України, д.ю.н. Василь Іванович Фелик взяв участь у програмі академічної мобільності, а саме, разом із студентами Київського інституту інтелектуальної власності та права провів завершальний день в гостях у Чернівецькому юридичному інституті НУ ОЮА.

23 травня 2019 року на базі ЧЮІ НУ ОЮА відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція на тему: "Проблеми реформування кримінальної юстиції в Україні.

До вітального слова було запрошено директора Київського інституту інтелектуальної власності та права, Заслуженого юриста України, д.ю.н. Василя Івановича Фелика. У своїй промові він висловив слова вдячності й подяки Президенту Національного університету "Одеська юридична академія", професору, академіку, Заслуженому юристу України Сергію Васильовичу Ківалову за те, що студенти в рамках програми академічної мобільності отримали можливість обмінюватись досвідом та новими враженнями. Основна мета проведення конференції: обговорити можливі напрямки реформування кримінальної юстиції і саме Василь Іванович у своїй доповіді зосередив основну увагу на питаннях системної реорганізації поліції. Він зазначає, що у кожного повинна бути повага до структурних слідчих підрозділів, адже саме вони захищають інтереси громадян та мають бути авторитетом у державі.


До слова також було запрошено: директора Івано-Франківського юридичного інституту НУ "ОЮА" Савчука Романа Михайловича, який додав, що саме Національний університет «Одеська юридична академія» забезпечує працевлаштування своїх випускників, зокрема і у різних органах правопорядку.

Опісля усіх було запрошено на вечерю, де відбувся обмін думками й враженнями щодо перебування, а також було обговорено можливість реалізації спільних проектів та подальшої співпраці.



Ось так добігли до кінця насичені дні перебування київських правників в гостях у Чернівецькому юридичному інституті НУ ОЮА. Закінчилася дружня подорож студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права до м.Чернівці. 23.05.2019 року київська делегація виїхала додому . Ми у свою чергу, висловлюємо слова вдячності Президенту НУ «Одеська юридична академія» професору, академіку, заслуженому юристу України Ківалову Сергію Васильовичу за надзвичайно чудову традицію – обмін студентами між структурними підрозділами ОЮА, де ті мають змогу обмінятись думками й ідеями, а також просто відпочити. А також директору ЧЮІ НУ ОЮА Воробчаку Андрію Романовичу за теплий прийом та організацію насиченої програми перебування на базі інституту. Саме такі зустрічі, вкотре єднають структурні підрозділи незважаючи на відстані, надаючи можливість відчути себе частинкою великої дружньої студентської родини.

Новини