Футбол – це більше ніж гра

Футбол залишається красивою, повною пристрасті та радості грою, що об’єднує футбольних гравців та рядових уболівальників. Під патронатом Президента НУ ОЮА Сергія Васильовича Ківалова, Київський інститут інтелектуальної власності та права разом із Федерацією футболу України 15 травня 2018 року провели турнір за програмою футбольного змагання за традиційний кубок «Співдружність навчальних закладів» із міні-футболу. Це було справжнє феєричне дійсно, адже до турніру були залучені 18 шкіл, представники 9-х та 11-х класів. Тільки подумати, цього дня змагання об’єднали майже усі школи Дарницького району, а також студентів КІІВП НУ ОЮА в одну велику футбольну родину для подальшої популяризації футболу як спортивної гри, а також здорового способу життя вцілому.

Турнір відбувався одночасно на двох футбольних полях : стадіонах школи №329 «Логос» та Київської інженерної гімназії. Урочиста частина свята розпочалася із спортивного маршу, а також виконання українською співачкою Наталією Валевською державного гімну України. Із вітальними словами до усіх присутніх звернулася людина, що завжди своїми діями спонукає молодь до фізичного розвитку, оптимістичного погляду у майбутнє, прагнення до здорового способу життя - Президент Національного університету «Одеська юридична академія», академік, народний депутат України - Ківалов Сергій Васильович. Він висловив слова вдячності адміністрації КІІВП за організацію активного дозвілля наших студентів і пропагування розвитку здорової нації.

До вітань приєднався і директор КІІВП НУ ОЮА Фелик Василь Іванович, який запевнив, що сьогоднішній турнір стане справжньою традицією, яку ми розвиватимемо впродовж наступних років.

Урочистості супроводжувалися неймовірними виступами. Організатори та учасники змагань щиро дякують талановитій співачці, переможниці телепроекту «Шанс» Валевській Наталії, а також семикратним чемпіонкам Європи, багаторазовим чемпіонкам України «Чарледіс», спортивного клубу «Добро» за професійні виступи та створення емоційного настрою.

Сьогоднішній турнір по-праву вважається феєричним, оскільки масштабність проведення вражає. До прикладу, почесними гостями на заході були :
• перший віце-президент Федерації Футболу України ─ Костюченко Вадим Костянтинович.
• перший заступник голови Дарницької районної державної адміністрації ─ Лозовий Василь Борисович.
• гравець збірної СССР та багатолітній капітан Київського Динамо, майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту ─ Анатолій Васильович Дем’яненко.
• один з найкращих гравців радянського футболу. Заслужений майстер спорту СССР. Єдиний радянський футболіст домінант нагороди УЕФА «Золота бутца» ─ Олег Валерійович Протасов.
Символічним початком турніру стало пробиття першого м’яча до воріт Президентом НУ ОЮА ─ Ківаловим Сергієм Васильовичем, що уособлювало в собі успішний початок хорошої футбольної традиції. За результатами турніру серед 9-х класів:
Першість отримала школа №329 «Логос».
Друге місце посіла команда школи «Лого»с (2)
Серед 11-класів :
Першість отримала команда школи «Логос»
Друге місце посіла команда Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА»
Вітаємо переможців!


Пам’ятними призами у номінаціях було нагороджено:
• кращий гравець – Семенець Кирило
• кращий воротар - Котляревський Микита
• кращий нападаючий – Бобко Іван

«Футбол - це більше, ніж гра. Сказати, що футбол - це життя, нічого не сказати. Футбол не можна описати одним словом. Ця гра, в яку грають всього 22 людини, а дивляться її мільйони людей. Що таке футбол? Це гра, це життя, це пристрасть» . Ми повністю згодні з цим футбольним статусом і сподіваємося, що започаткована сьогодні традиція, щодо проведення турніру з міні-футболу стане щорічним святом, яке єднає усіх у велику дружну футбольну родину.

Новини

2024-04-19

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Докладніше

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше