Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія». Міжнародні зв'язки: Україна –Туреччина

31.03.2017 року відбулася зустріч викладачів та студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» з деканом юридичного факультету Університету Анадолу(Туреччина), професором Уфук Айдин. Для почесного гостя була організована екскурсія інститутом. Директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Фелик В.І., заступник директора інституту П.Мельник, голова студентського самоврядування О.Шевчик розповіли про систему роботи інституту, наукову діяльність та умови навчання студентів. Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці Університету Анадолу та Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія».

#

#

#

Професор Уфук Айдин зустрівся зі студентами – юристами та розповів про трудове право Туреччини. Уфук Айдин є офіційним представником Міністерства праці та членом Глобального альянсу за справедливість та освіту, Асоціації спортивного права, Національного комітету з питань праці та соціального забезпечення, адвокатської колегії міста Эскишехир.

Зустріч з професором Уфуком Айдином пройшла у теплій атмосфері. Відкрита розмова з питань міжнародного права розширила знання майбутніх правників.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше