​Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА зустрічає гостей з Івано-Франківська

08.10.2017 року до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА завітала делегація викладачів та студентів з Івано-Франківського юридичного інституту і юридичного коледжу Національного університету «Одеська юридична академія».

Адміністрація Київського інституту інтелектуальної власності та права спільно зі студентською радою привітали гостей - директора ІФЮІ НУ "ОЮА" Савчука Романа Михайловича, виконуючого обов 'язки директора юридичного коледжу НУ ОЮА Воробчака Андрія Романовича та 20 кращих студентів – юристів з Івано-Франківська.

Івано-Франківський юридичний інститут і юридичний коледж Національного університету «Одеська юридична академія»

Івано-Франківський факультет відповідно до наказу ректора Національного університету «Одеська юридична академія» від 27.06.2014 р. № 2267-5 реорганізовано в Прикарпатський юридичний інститут, який у вересні 2016 року змінив назву на Івано-Франківський юридичний інститут, який готує бакалаврів,спеціалістів,магістрів денної, заочної,вечірньої форм навчання за напрямом 0304 «Право» (081 "Право") .

На сьогодні в Івано-Франківському юридичному інституті Національного університету «Одеська юридична академія» здійснюється підготовка фахівців за наступними спеціалізаціями: "кримінальна юстиція", "судова та управлінська діяльність", "судово-прокурорська діяльність" та "правоохоронна та правозахисна діяльність".

У структурі інституту функціонують п’ять кафедр (кафедра кримінального процесу та криміналістики; кафедра кримінального права та кримінології; кафедра цивільного та господарського права і процесу; кафедра міжнародного, конституційного та адміністративного права; кафедра загальноправових та гуманітарних дисциплін).

Для підготовки студентів в інституті та коледжі сформовано високопрофесійний науково-педагогічний колектив. Понад 90% викладачів інституту є кандидатами та докторами наук, доцентами та професорами, які відомі своїми науковими досягненнями як в Україні, так і за її межами.

Цікаве студентське життя Івано-Франківського юридичного інституту та коледжу НУ ОЮА наповнене конкурсами, змаганнями, фестивалями , конференціями , різноманітними цікавими заходами.

Сподіваємося, що тиждень, який проведуть гості з Івано-Франківська у столиці України , стане незабутнім та цікавим.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше