Київський інститут інтелектуальної власності та права розпочинає новий навчальний рік

Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА розпочав новий навчальний рік.
Студентська родина поповнилася студента­ми - першокурсникам - майбутніми юристам­и, котрих цьогоріч набрали рекорду кількість. А поки ми бажаємоусім студентам терпіння, успіху та наполегливості, не забуваймо, що ми самі творимо наше майбутнє та майбутнє цілої держави.

Сьогоднішній день знаменувався не лише початком навчального року, а і зустріччю директора КІІВП НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук, доцента Фелика Василя Івановича із старостами. На зібранні Василь Іванович привітав усіх з початком навчального року, побажавши успіху й здійснення усіх поставлених цілей. Також обговорювались усі складові навчального процесу, мова йшла також про сьогоднішні реалії, зокрема покращення благоустрою території, відкриття комплексу "Прикарпатський водоспад", а також про майбутні грандіозні проекти, зокрема побудова спортивного комплексу та ще одного гуртожитку для наших студентів.



Уже завтра відбудуться святкові урочистості з нагоди Дня Знань, а також посвяти у першокурсники.Запрошуємо усіх студ­ентів, батьків, гостей та мешканців м. Київа на Святкове дійство. Вас чекає зустріч з народними артистами України, видатними юристами та науковцям­и, творчі виступи ст­удентів.

Адреса: м. Київ, вул. Харківське шосе - 210 (м. Бориспільськ­а)


Новини