Кар'єрний форум 2018 "Живи та працюй в Україні"

18 жовтня 2018 року представники Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА стали учасниками Кар'єрного форуму 2018 " Живи та працюй в Україні ", котрий відбувся на території Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України.

Метою Форуму є створення єдиної ефективної системи взаємодії між владою, службою зайнятості, роботодавцями, навчальними закладами, соціальними партнерами в напрямку професійної орієнтації молоді.
Під час зустрічі своїм досвідом та практичними навичками ділились досвідчені спікери, зокрема, Бондіні І.А., Куценко С.І., Козловська Т.О., Бреус С.М., Тиркало В.Б., Даценко Т.О., Гаврилюк Я.М., Шевчук О.Г.
Теми доповідей мали неабияку широку варіативність, найцікавішими виявились виступи на теми:
- виробнича практика та стажування в органах юстиції, як найкращий метод профорієнтаційної роботи з молоддю;
- взаємодія соціальних партнерів та їх вплив на зайнятість молоді;
- професійні компетенції для старту в сучасних бізнес;
- моя мотивація працювати на себе;
- дотримання законодавства при прийомі на роботу : ризики та помилки;
- роль професійної орієнтації та здорового способу життя у становленні особистості молодих людей.



Варто зазначити, що на даному заході були присутні учні різних шкіл та ліцеїв, оскільки одним з етапів Форуму стало проведення ярмарки професій, де вищі навчальні заклади мали змогу представити свій інститут, надавши повну й вичерпну інформацію щодо особливостей вступу та навчання.



Представники Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА в особі, Мельника Петра Васильовича - заступника директора, Макодзей Людмили Іванівни - зав. кафедри іноземних мов та соціально-гуманітарних дисциплін, Сидоренко Маргарити - голови Студентської Ради також представили на загал наш інститут, розповівши про усі переваги навчання у нашому інституту, а також подальші перспективи працевлаштування після його закінчення.
Велика кількість учнів виявила бажання особисто відвідати вуз, ознайомившись з його структурою наочно. Для цього їх було запрошено на День відкритих дверей, котрий відбудеться 17 листопада 2018 року а 12:00.

Висловлюємо слова вдячності організаторам даного Форуму за запрошення та можливість гідно представити один з кращих юридичних вузів столиці для майбутніх абітурієнтів та молоді. Ми надіємось на подальшу співпрацю!









Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше