Ми за активне дозвілля наших студентів!

Ні для кого не секрет, що спорт – продовжує життя. Власне тому Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА активно сприяє розвитку позаінститутської діяльності студентів, зокрема, їхньому спортивному розвитку.

За підтримки Президента Національного університету «Одеська юридична академія», академіка Національної академії правових наук України, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України, Народного депутата України Сергія Васильовича Ківалова, а також директора КІІВП НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук Фелика Василя Івановича ми намагаємося стати справжнім центром розвитку та всілякої популяризації спорту, здорового способу життя, активної діяльності та фізичної культури.

Власне тому, для активного дозвілля наших студентів, розвитку здорового способу життя за ініціативи Студентського самоврядування проходять різноманітні спортивні флешмоби, акції, проекти.

Зокрема, нещодавно члени Студентської Ради провели декілька акцій, що сприяли знайомству з їхньою діяльністю, а також активному проведенню часу поза навчальним процесом. Були організовані ранкові пробіжки, гра у волейбол, спільні тренування у спортивному залі, заняття йогою.



Даний вид діяльності укріплює здоров’я, а також спрямовує на розвиток фізичних здібностей, покращує гнучкість, координацію рухів. Наші студенти не залишили без уваги старання Студентського самоврядування, а тому активно долучались до акцій та раділи, що наш інститут дбає про всебічний розвиток студентів.

Підтримуйте нас у наших починаннях! Приєднуйся та будь у ритмі зі спортом!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше