Міжвузівський круглий стіл «Актуальні проблеми освітнього процесу в контексті європейського вибору України»

17 квітня 2018 року у Київському національному університеті будівництва та архітектури відбувся міжвузівський круглий стіл «Актуальні проблеми освітнього процесу в контексті європейського вибору України».

У роботі круглого столу взяли участь професор кафедри загальнотеоретичної юриспруденції, конституційного та адміністративного права Трофанчук Г.І., доцент кафедри загальнотеоретичної юриспруденції, конституційного та адміністративного права Чулінда Л.І., студентка 4 курсу Рабчевська А.О., студентка 2 курсу Зелена А.О., студентка 1 курсу Станкевич А.О.

Проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків КНУБА особисто зустрів студентів Рабчевську А.О., Зелену А.О., Станкевич А.О., які взяли безпосередню участь і виступили з доповідями. Під час виступу студенти розповіли, зокрема, про освітній процес в Київському інституті інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», можливість здобувати освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Менеджмент», що є актуальним для бакалаврів Київського національного університету будівництва та архітектури.

Керівництво Київського національного університету будівництва та архітектури нагородило учасників круглого столу Сертифікатами про участь у міжвузівському круглому столі «Актуальні проблеми освітнього процесу в контексті європейського вибору України».

Новини