Нагородження переможців турніру з шахів і шашок

Ми дбаємо не лише про навчальний процес наших студентів, їх успішність, а також і про всебічний інтелектуальний, спортивний, культурний, духовний та соціальний розвиток.

Власне тому для розвитку критичного мислення й уваги за підтримки Президента Національного університету «Одеська юридична академія», академіка Національної академії правових наук України, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України, Народного депутата України Сергія Васильовича Ківалова, а також директора КІІВП НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук, доцента Фелика Василя Івановича у Київському інституті інтелектуальної власності та права проводяться різноманітні інтелектуальні турніри, ігри.
Зокрема, нещодавно у стінах нашого інституту відбувся турнір з шахів і шашок. Варто зазначити, що даний вид діяльності розвиває логічне мислення, увагу і пам'ять, сприяє розвитку уяви і творчості, виховує цілеспрямованість, самостійність у прийнятті рішення, підвищує рівень інтелектуального розвитку і загальної культури студентів.
Сьогодні ж, 26 жовтня 2018 року відбулося нагородження учасників, яке особисто здійснював директор Фелик Василь Іванович, привітавши наших переможців.
Лідерами стали:
- Матвієнко Володимир Миколайович, котрий зайняв 1 місце з шахів
- Атаманюк Богдан Сергійович, котрий зайняв 1 місце з шашок.

Вітаємо переможців!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше