Науково-практична конференція на тему «Сучасний стан та перспективи розвитку земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права: теорія та практика» у м.Харкові

7 грудня 2018 р. в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого відбулася науково-практична конференція на тему «Сучасний стан та перспективи розвитку земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права: теорія та практика».

Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету “Одеська юридична академія” представила доктор юридичних наук, професор Сидор Вікторія Дмитрівна, виступивши на пленарному засіданні з доповіддю на тему “Забезпечення інтересів українських селян — правовласників земельних ділянок”.

Цей масштабний захід об’єднав науковців з провідних національних вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ, а також практиків та представників громадських організацій. Така форма взаємодії та співпраці є запорукою успіху, адже лише спільні зусилля мають реальний потенціал до втілення у життя. Адже правова наука покликана, глибоко і комплексно досліджуючи відповідні правовідносини, формулювати обґрунтовані теоретичні концепції та практичні пропозиції щодо оптимізації правового забезпечення правовідносин.

Євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави вимагає відповідних зусиль вітчизняних науковців, спрямованих на окреслення напрямів та шляхів гармонізації законодавства України із законодавством ЄС з урахуванням історичних, соціальних, економічних, політичних та інших об’єктивних національних факторів.

Новини