Опонентів визначено!

11 травня 2018 року на базі КІІВП НУ ОЮА відбулося жеребкування команд для участі у традиційному турнірі з футболу «Співдружність навчальних закладів» серед учнів 9-11-х класів. На зустрічі були присутні представники усіх шкіл, вони мали змогу поставити питання, що цікавили та більш детально обговорити певні організаційні моменти, щодо участі. Почесними гостями заходу були Гладкий Ігор - старший суддя турніру з футболу за кубок "Співдружність навчальних закладів" та Шайтанов Олег - дворазовий віце-чемпіон Європи, майстер спорту України міжнародного класу, екс-гравець збірної України. Заступник директора Мельник П.В. та екс-футболіст Шайтанов Олег шляхом витягування папірців, із надписами шкіл, визначили суперників команд. Усього у турнірі братиме участь 16 шкіл.

Під патронатом Президента НУ «ОЮА» Сергія Васильовича Ківалова Київський інститут інтелектуальної власності та права, а також Федерація футболу України запрошує усіх бажаючих на турнір, який відбудеться 15 травня 2018 року, ставши частинкою великого футбольного дійства,підтримавши команду нашого інституту. Також будуть проведені розіграші спортивних призів серед учнів навчальних закладів. Ми переконані, що та надзвичайна атмосфера, що пануватиме, не залишить вас байдужими ні на секунду. Азарт, захоплення і неймовірний інтерес - ось що керуватиме вами впродовж гри. Отож, не пропустіть таку подію!

Офіційне відкриття турніру о 14:00 на стадіоні школи №329 «Логос», вул. Урлівська,19-Б ; проведення змагань : школа №329 «Логос» та Київська інженерна гімназія, вул. Княжий Затон 12-А.

Новини