Передноворічні відзнаки та вітання для найкращих студентів та професорсько- викладацько складу Київського інституту інтелектуальної власності та права національного університету «Одеська юридична академія»

Новорічна атмосфера панує і у стінах Київського інституту інтелектуальної власності та права національного університету «Одеська юридична академія»! Як доказ того 23 грудня 2017 року в стіна Київського інституту за ініціативою та активною участю директора інституту Василя Івановича Фелика було проведено офіційну вітальну частину для активних студентів студентського самоврядування та професорсько-викладацького складу, де було відмічено та вручено грамоти і подяки для найкращих викладачів та студентів.

Директор Київського інституту інтелектуальної власності та права національного університету «Одеська юридична академія» Василь Іванович Фелик вирішив об’єднати одразу декілька важливих подій та виніс на обговорення серед колег та студентів безпосередньо перед аудиторією, що зібралась в цей день. Василь Іванович оголосив про підсумки проведеної зимової сесії по кожному окремому курсу, виразив свою подякую викладачам та студентам, а також висловив надії про подальші майбутні досягнення як студентів, так і професорсько-викладацького складу. Не оминув також питання початку зимових канікул, котрі триватимуть у студентів майже до самої весни і порадив викладачам раціонально витратити цей час для якісної підготовки до початку нового навчального семестру. Завершивши розгляд організаційних питань, Василь Іванович перейшов до офіційного вручення подяк за високий професіоналізм, бездоганну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виховання студентської молоді, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та високі досягнення у професійній діяльності. Серед нагороджених подяками, були відмічені наступні наші студенти та колеги

Професор кафедри загальнотеоретичної юриспруденцї, конституційного та адміністративного права - Трофанчук Григорій Іванович

Доцент кафедри загальнотеоретичної юриспруденцї, конституційного та адміністративного права - Чулінда Людмила Іванівна

Доцент кафедри інтелектуальної власності і права - Неклеса Юрій Володимирович

Старший викладач кафедри соціально-гуманітарних та правових дисциплін - Рибачек Валентин Кіндратович

Викладачі коледжу - Коберник Василь Петрович, Лук'янець Юлія Валентинівна, Хитра Зоя Михайлівна, Даниліна Олена Володимирівна

Доцент кафедри кримінального права, процесу та криміналістики - Феськов Микола Миколайович

Доцент кримінального права, процесу та криміналістики - Барцицька Анастасія Анатоліївна

Доцент кафедри соціально-гуманітарних та правових дисциплін - Паланка Ганна Миколаївна

Доцент кафедри інформаційно-аналітичної та інноваційної діяльності - Мариніна Світлана Валерївна

Лаборант Київського інституту інтелектуальної власності та права - Білянська Ангеліна Михайлівна, Котик Марія Денисівна

Старший лаборант Київського інституту інтелектуальної власності та права - Сапожко Владислав Віталійович

Методист Київського інституту інтелектуальної власності - Байло Руслана Іванівна

Лаборант київського інституту інтелектуальної власності та права - Пономарьова Юлія Сергіївна

Діловод Київського інститут інтелектуальної власності та права - Демиденко Михайло Олександрович

Секретар Київського інститут інтелектуальної власності та права - Барабанова Діана Анатоліївна

Комендант адмін. Будівлі - Фандій Роман Іванович

Рижков Віктор Миколайович - вихід на пенсію

Голова студентської ради - Шевчик Олександра Юріївна

Окремо було відзначено заступника директора з адміністративно-господарської роботи Київського інституту інтелектуальної власності та права національного університету «Одеська юридична академія» Віктора Миколайовича Рижкова, котрий виявив бажання залишити свою інститутську діяльність та вийти на пенсію. Василь Іванович окремо висловив свою вдячність за його плідну та безцінну працю, а студенти та присутні колеги свої почуття висловили оплесками.

Тепла та весела атмосфера святкового дня продовжилась і в бенкетній залі студентської їдальні, де директор Київського інституту попіклувався про щедро накритий фуршет для всіх гостей. Під дзвони келихів звучало багато тостів від колег, студентів і присутніх, щирі подяки, усмішки та теплі побажання до новорічних свят створили надзвичайно дружню атмосферу і залишаться в пам’яті кожного присутнього надовго.

. Тут Василь Іванович приділив увагу кожному, давши можливість висловити свої думки, побажання і бачення нашого інституту вже в неформальній обстановці, що безперечно зблизило колег та студентів, а отже і подальша спільна праця буде більш плідною. Приємно зауважити, як багато теплих слів з подяками та захватом було сказано про нашого директора інституту Василя Івановича Фелика, адже за час очолення Київського інституту інтелектуальної власності та права тут відбулось чимало позитивних змін, які помічає і цінує кожен! І, звісно, ж не забули завдячити також і нашому президенту національного університету «Одеська юридична академія» Сергію Васильовичу Ківалову, котрий не зміг бути присутнім на святі, але вітання від колег обов’язково отримає!

Київський інститут інтелектуальної власності та права національного університету «Одеська юридична академія» - це вже велика, дружна родина, де панує любов до своєї справи та кожного студента, які в свою чергу поважають свій навчальний заклад та кожного, хто допомагає їм здобувати освіту найкращого рівня в Україні. А сам директор Київського інституту Василь Іванович Фелик завжди наголошує всьому професорсько-викладацькому складу: «Ми маємо так ставитись до наших студентів і любити, як ми любимо наших рідних дітей! Адже наші студенти – це майбутнє всієї країни!»


Новини