Початок нового навчального року в Київському інституті інтелектуальної власності та права

Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» 2020-2021 навчальний рік розпочинає з 1 вересня 2020 року. У студентів перших курсів бакалаврату та магістратури навчальний процес розпочнеться з 21 вересня 2020 року.

Навчання проходитиме в аудиторному режимі з дотриманням положень Постанови головного державного санітарного лікаря України від 22 серпня 2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

Керівництвом інституту організовано забезпечення щоденного контроля за виконанням протиепідемічних заходів, проведення відповідної роз'яснювальної роботи, розроблено алгоритми дій на випадок надзвичайної ситуації, недопущення до роботи персоналу, який потребує самоізоляції тощо. Розроблено маршрути руху здобувачів освіти та складений графік, за яким відбувається допуск студентів до закладу.

Допуск до роботи та навчання здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту після проведення термометрії безконтактним термометром.

Усі працівники закладу забезпечені засобами індивідуального захисту із розрахунку 1 захисна маска на 3 години роботи. При цьому, засоби індивідуального захисту є в наявності із розрахунку на 5 робочих днів, у т.ч. на 1 робочу зміну - безпосередньо на робочому місці працівника.

Звертаємо увагу, що вхід до приміщень інститут дозволяється при наявності захисної маски або респіратора. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях. Під час пересування приміщеннями інституту використання захисних масок є обов'язковим.

Новини

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше