Практико-орієнтоване навчання студентів-журналістики

13 жовтня 2021 року у Київському інституті інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» відбулася зустріч із журналістом, шеф-редактором на каналі «Україна» Сергієм Яременком, який розповів про свою журналістську кар‘єру довжиною тринадцять років.

Зустріч із журналістом відкрила для студентів багато цікавих робочих та життєвих моменті журналістики. А також Сергій Яременко поділився особливостями своє роботи на каналі 1+1 – кореспондентом ведучим передачі «Сніданок». Окрім каналу «Україна», він веде travel рубрику «Куди поїхати», (журналіст подорожує Україною та світом) транслюється вона на телебаченні.

На запитання студентів, щодо відмінностей ведучого та шеф-редактора, і яка сфера йому ближча? Сергій відповів, що робота шеф-редактором - це робота менеджменту, і він краще реалізовує своє здібності, тоді коли в кадрі, а не поза ним.А взагалі, телебачення була його мрія з дитинства, і він дуже мрія там працювати.

Зустріч студентів спеціальності «Журналістика» з Сергієм Яременком відбулася у теплій атмосфері, студенти мали можливість почути про особливості майбутньої професії. Ініціювала дану зустріч доцент кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Анжеліка Досенко.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше