Представники Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України провели бінарне заняття з дисципліни «Криміналістика» для студентів за напрямом підготовки «Кримінальна юстиція»

11.04.2018 року кафедрою кримінального права, процесуі криміналістики Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» спільно із представниками Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведено бінарне заняття з дисципліни «Криміналістика» для студентів 3 та 4 курсів за напрямом підготовки «Кримінальна юстиція».

Працівники Київського НДЕКЦ МВС України, а саме: завідувач відділу техніко-криміналістичного забезпечення оглядів місць подій Самойленко Д.М., завідувач відділу дослідження зброї лабораторії криміналістичних видів досліджень Захарченко Р. Г., провідний фахівець з організації наукової роботи відділу нормативного та методичного забезпечення планування і контролю Крикун Г.С. провели заняття для студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА».

Під час заняття працівниками НДЕКЦ МВС України було висвітлено діяльність підрозділів Центру, а також надано відповіді студентам з актуальних питань, які виникають при проведенні окремих видів експертиз. Акцентована увага на особливостях проведення огляду місця події за окремими видами злочинів, а також були наведені приклади з практичної діяльності, які виникають при проведенні балістичних експертиз.

У нагоді для студентів стало ознайомлення із внутрішнім наповненням криміналістичних валіз, а також обладнанням пересувної криміналістичної лабораторії Експертної служби МВС України.

Інформація отримана під час занять від досвідчених фахівців Центру допомогла студентам ще раз переконатися у важливості набуття знань щодо призначення та проведення судових експертиз, а також вмінням використовувати їх у ході досудового розслідування в своїй подальшій професійній діяльності.

За підсумками заняття науково-педагогічні працівники Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА»: заступник директора Інституту Мельник П. В., доцент кафедри кримінального права, процесу і криміналістики, кандидат юридичних наук Барцицька А. А. та кандидат юридичних наук, доцент Букач В. В. звернулися із словами вдячності за надану можливість ознайомлення студентів із професійною діяльністю Експертної служби та домовилися про налагодження співпраці. Окрему вдячність студенти висловили завідувачу кафедри кримінального права, процесу і криміналістики Палію М. В. за його ініціативу і організацію цього заходу.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше