Профорієнтаційна зустріч у м. Кагарлик Київської області

10 березня 2021 року студентський актив на чолі з адміністрацією Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА провели профорієнтаційну зустріч з учнями 9-11-тих класів у м. Кагарлик Київської області.

З привітальним словом до усіх присутніх звернувся заступник директора КІІВП НУ ОЮА Мельник Петро Васильович : " Ми є вищим навчальним закладом європейського типу, якому притаманні високий рівень освіти, застосування сучасних технологій в організації навчального процесу, використання позитивного інноваційного досвіду провідних зарубіжних вузів, модернізація матеріально-технічної бази і створення комфортних умов життя студентства." При цьому наголосивши, що наш заклад є державним інститутом, він має ліцензію та сертифікат на право здійснення освітньої діяльності за вищим IV рівнем акредитації.

Відповідальний секретар приймальної комісії Заболотна Людмила Володимирівна ознайомила учнів із особливостями вступної компанії 2021, строками й умовами вступу. Щодо особливостей навчання у Коледжі КІІВП усіх присутніх ознайомив директор Коледжу КІІВП Денисенко Григорій Вячеславович. Голова Студентського самоврядування Маргарита Олександрівна Сидоренко розповіла присутнім про цікавинки життя студентів: конкурси, вечори відпочинку, спортивні змагання, екскурсійну діяльність та співпрацю зі структурними підрозділами НУ ОЮА.


Головна мета проведення профорієнтаційної роботи – ознайомити учнів із структурою, умовами й особливостями навчання у Київському інституті інтелектуальної власності та права, а також допомогти школярам усвідомити вибір майбутньої професії, сприяти професійному самовизначенню, формуванню відповідального ставлення до планування кар’єри. Школярам було роздано та ознайомлено із профорієнтаційними матеріалами та буклетами, а також представлено ролики щодо діяльності та умов навчання у нашому інституті.

Велика кількість учнів виявила бажання особисто відвідати вуз, ознайомившись з його структурою наочно. Для цього їх було запрошено на День відкритих дверей, котрий відбудеться 13 березня 2021 року о 12.00 год.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше