Проведення благодійної ярмарки для допомоги дітям-сиротам

26 листопада за підтримки директора Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук Василя Івановича Фелика та за ініціативи Студентського самоврядування у стінах нашого інституту пройшла благодійна ярмарка "Порадуй себе смаколиком, а дитину - турботою".


Дані проекти мають вплив на формування розвиненої соціальної позиції, небайдужості до чужого горя та біди. Наші студенти виявивши неабиякі старання й вміння, випікши безліч смаколиків, розпочинаючи від кексів та печива, закінчуючи тортами. А все для діток! Адже всі зібрані гроші, від продажу солодощів, були використані для покупки необхідних речей у дитячий будинок. В акції взяли участь не лише студенти, а й викладачі, котрі долучились до такої благородної місії.

Так, 27 листопада члени Студентської Ради на чолі із Сидоренко Маргаритою, відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат, подарувавши діткам необхідні речі у побуті, інтелектуальні ігри, фарби, солодощі тощо. Ми впевнені, що той час – проведений з дітьми, запам’ятається їм ще надовго, адже теплота людських сердець, доброта й співчуття творять дива й змушують вірити у краще.

Закликаємо усіх і надалі приєднуватись до наших благодійних акцій, адже у такий складний час, ми всі повинні бути разом, допомагаючи один одному в скрутну хвилину!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше