​Спільні цікаві заходи студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА та Івано-Франківського юридичного інституту та юридичного коледжу НУ ОЮА в День юриста​

08.10.17.для студентів та адміністрації Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА та Івано-Франківського юридичного інституту та юридичного коледжу НУ ОЮА була організована цікава програма:

- директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Фелик Василь Іванович, директор Івано-Франківського юридичного інституту НУ ОЮА Савчук Роман Михайлович та студенти двох вищих навчальних закладів були запрошені на фінальне тренування Національної збірної України перед кваліфікаційним матчем чемпіонату світу 2018 року , яке пройшло на НСК "Олімпійський".

Із захопленням спостерігали ми за тренуванням Національної збірної України , яке розпочалося з пробіжки і продовжилося грою у квадрат. Весь цей час у Києві падав дощ. Але осіння погода не вплинула на спортивний дух наших футболістів- справжніх професіоналів.

Матч кваліфікації збірних України та Хорватії відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Ми бажаємо Національній збірній України- перемоги!

  • -Увечері ,спільно зі студентською радою Київського інституту інтелектуально власності та права НУ ОЮА студенти з Івано-Франківського юридичного інституту НУ ОЮА відвідали один зі столичних кінотеатрів .

День запам'ятався доброзичливим спілкуванням, цікавими заходами та позитивними враженнями.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше