Співчуття з приводу смерті Івана Пантелійовича Голосніченка


Президент Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» Сергій Васильович Ківалов, Ректор Інституту Василь Іванович Фелик, колектив викладачів та студенти інституту висловлюють глибоке співчуття з приводу смерті проректора інституту, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України ГОЛОСНІЧЕНКА ІВАНА ПАНТЕЛІЙОВИЧА.

Важко, коли з життя йдуть такі постаті як Іван Пантелійович - яскравий приклад служінню людям, країні, улюбленій справі. Усі ми знаємо його як професіонала своєї справи, видатного науковця, мудрого наставника, справедливого керівника. Але смерть непохитна і невблаганна, навіть коли забирає кращих, ще повних сил та вогню.

Іван Пантелійович - знакова фігура для всієї країни, Він присвятив усе своє життя вивченню, дослідженню та розробці правової системи України. Саме його праці вивчають майбутні правовики, саме ці наукові доробки є правовим базисом. Його невичерпний заряд енергії, наполегливості, професіоналізму та досвіду допомагав виховувати та зрощувати нове покоління правової еліти.

Неможливо описати той неоціненний вклад, що зробив Іван Пантелійович у розвиток Інституту. Його поважали колеги, наслідували студенти.

Ми будемо пам'ятатимемо Івана Пантелійовича як ентузіаста своєї справи, людину віддану своїй країні.

Вічна пам'ять!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше