Співпраця з працівниками правоохоронних органів

У Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» стало традицією проведення семінарських (практичних) занять спільно з практичними працівниками правоохоронних органів.

Так 19 жовтня 2018 року на практичні заняття з навчальних дисциплін «Криміналістика» та «Судові експертизи» для студентів 3 курсу за спеціалізацією «Кримінальна юстиція» були запрошені працівники управління криміналістичного забезпечення Головного слідчого управління Національної поліції: Щирба Д. Є., заступник начальника відділу Головного криміналістичного управління Національної поліції у місті Києві, та Хряпа С. А., начальник сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Студенти мали можливість ознайомитися з технічно-криміналістичними засобами та комплексами з метою практичної демонстрації здобутків та можливостей техніко-криміналістичного забезпечення слідчих (розшукових) дій у напряму дактилоскопіювання та трасології.

У ході практичного заняття студенти навчилися знімати відпечатки пальців, виготовляти зліпки слідів ніг.


Новини