Студенти 1-го курсу Коледжу КІІВП НУ ОЮА відвідали XV Міжнародну спеціалізовану виставку «Зброя та безпека - 2018».

Напередодні Дня захисника України та в рамках вивчення дисципліни «Захист Вітчизни», 11 жовтня 2018 року для студентів 1-го курсу Коледжу Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» було організовано відвідування XV Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека - 2018».

У павільйонах та на відкритих майданчиках виставки студенти мали змогу ознайомитись з інноваційними розробками військової техніки, озброєння та засобів особистої і колективної безпеки, яку представили 500 компаній із 17 країн.

Найкращі зразки представленої новітньої техніки вже сьогодні поступають на озброєння підрозділів Міністерства оборони України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України.

Окрім цього, представники Науково - дослідної лабораторії психологічного забезпечення діяльності органів та підрозділів МВС України ознайомили студентів Коледжу з сучасними розробками щодо забезпечення формування у військовослужбовців психологічної готовності до дій в екстремальних ситуаціях.

Даний захід мав не тільки практичне, але і виховне значення. Адже це сприялопоглибленому розумінню студентами свого обов’язку щодо захисту Вітчизни та необхідності об'єднання всіх громадян України навколо ідеї побудови нової сильної і процвітаючої України.

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше