Святкування 20-тиріччя Національного університету «Одеська юридична академія»

Довгоочікувана подія, що вже увійшла в історію як найяскравіше святкування 2017 року – 20-тиріччя Національного університету «Одеська юридична академія»!

1 грудня 2017 року в сонячній столиці України, місті Одеса, відзначили видатну дату для нашого ВИШу – 20 років з дня заснування Національного університету «Одеська юридична академія»! Масштабами гуляння та насиченістю програми були вражені всі, кому поталанило бути присутніми протягом всього дня святкування ! Але давайте по порядку.

Приготування до самого святкування проводилось досить тривалий час, адже було вкладено масу ресурсів та залучено чимало людей з різних сфер діяльності, і навіть до визначної події було підготовано цілий фільм про створення, успішне існування та великі перемоги нашого університету, оскільки 20-тиріччя НУ «ОЮА» - це не просто свято для наших студентів, але й для всієї країни загалом. Адже щорічно саме наш університет випускає справжніх, кваліфікованих спеціалістів, що будують юридичну еліту світу! Про ці, та ще багато інших досягнень говорилось зі сцени Одеського національного академічного театру опери та балету, де проходила офіційна частина з привітаннями та врученнями грамот, подяк, медалей для заслужених працівників та колег НУ «Одеська юридична академія». Переповнена зала театру стала свідченням того, яких масштабів набув університет всього за 20 років свого існування, адже це ще найменша частина тих, хто з відкритими серцями та щирим потягом завжди, щоденно докладає максимум зусиль, щоб навчання в нашому ВУЗі було найкращим в Україні.

Гучними оплесками та словами подяки зустрічали на сцені нашого президента академії Сергія Василя Ківалова, котрому було вручено подяки, грамоти, особливі відзнаки та висловлено ту любов та вдячність, котрою переповнений кожен, хто є частиною Національного університету «Одеська юридична академія», а він в свою чергу висловив подяку за співпрацю кожному і ще раз наголосив, що в нього ще багато планів по розвитку, та удосконаленню освітньої системи не лише нашого університету, але в країні в цілому.

Для Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» стала великою честю нагорода для директора інституту Василя Івановича Фелика, котрому урочисто було вручено заохочувальну відзнаку Вищої кваліфікаційної комісії судів України у вигляді нагрудного знаку «Правосуддя і справедливість». Підтримати нашого директора та відсвяткувати разом з усіма запрошеними день народження НУ «ОЮА» також завітали і студенти Київського інституту, на чолі з головою студентської ради Олександрою Шевчик. Своїми враженнями наші студенти поділись у відео сюжеті, котрий можна переглянути на сторінці нижче.

Не забули також збагатити і духовними красотами усіх присутніх, порадувавши виступами запрошеного танцювального колективу та чаруючих мелодій саксофону від заслуженої саксофоністки України Анни Степанової.

По завершенні офіційної частини не змусила себе чекати найкрасивіша подія першого дня зими цьогоріч – конкурс краси «Міс НУ «Одеська юридична академія». Чаруюча краса учасниць, професійно поставлені номери, шалено красиві костюми та сукні, заворожуюча демонстрація талантів учасниць та море посмішок – це те, що надовго закарбується в пам’яті кожного, хто був присутнім на святі.

Переможницею цьогорічного свята стала студентка третього курсу Вероніка Шувалова, котра змогла підкорити серця всіх членів журі та по-справжньому полюбилась всім глядачам та вболівальникам істинної жіночої краси.

Одним з головних подарунків для Національного університету «Одеська юридична академія» не просто виступ, а цілий концерт одного з найпопулярніших виконавців України на сьогодні – Монатіка, котрий зарядив неабиякими танцями як студентів, так само і викладацький склад!

Високий рівень проведення свята мали можливість оцінити навіть закордонні гості, що були присутні на святкуванні, представники державних юридичних служб та державні чиновники, котрі особисто привітали нашого Президента Академії Сергія Васильовича Ківалова та всю велику сім’ю Національного університету “Одеська юридична академія».

Попереду ще багато звершень, адже НУ «ОЮА» ступив на новий етап свого розвитку, відкривши третій десяток свого існування і ми впевнені, що попереду на нас чекає багато перемог, досягнень і нових цілей!

VIVAT ACADEMIA!


Новини

2024-04-19

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Відвідування зі студентами Верховного Суду

Докладніше

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше