Святкування міжнародного дня студента 2017 року київським інститутом інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія»

15 листопада 2017 року Київський інститут інтелектуальної власності та права гучно відсвяткував Студентське свято в одному з найкращих нічних клубів столиці – «Indigo», давши можливість студентами повторити святкове дійство 17 листопада, на котре і припадає офіційна дата свята. Таке рішення було прийнято не випадково, адже керівництво насамперед піклується про освітній рівень студентів Академії, але насиченість їх дозвілля - питання теж важливе! Тому було обрано тільки найкраще для найкращих!

Студенти, їх друзі, гості та викладачі інституту були приголомшені масштабом святкування, відблиски якого надовго закарбуються у їх пам’яті.

Неймовірний танцювальний майданчик, котрий просто палав від веселих танців наших студентів, насичена розважальна програма, безліч сучасних хітів, жарти, дружня атмосфера – ось, що отримали студенти у клубі та це ще далеко не весь список приємностей святкового вечора!

Варто розпочати з того, що за, поки ще молоду, історію існування Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» це був перший вечір святкування студентського свята на такому масштабному рівні! За що окремо хотілося б відзначити директора інституту Василя Івановича Фелика, котрий пробувши на даній посаді лише рік, але вже встиг зробити чимало для благоустрою, комфорту навчання та краси Київського інституту! Звісно, що до такої визначної події з усією відповідальністю підійшла кожна особа, що мала стосунок до організації та проведення однієї з найяскравіших подій 2017 року в студентському житті!

Приємним подарунком та великою честю для всіх присутніх на святі, стала поява президента Національного університету «Одеська юридична академія» Сергія Васильовича Ківалова, котрий особисто, зі сцени привітав усіх присутніх з Міжнародним днем студента і висловив свої приємні враження від перебування на святі разом із студентами!

Протягом вечора, всі розважальні номери на сцені та з вуст ведучих неодноразово звучали слова подяки Сергію Васильовичу, адже масштаб турботи про кожного окремого студента на університет загалом - просто неосяжний! І це прекрасно розуміє кожен, хто має стосунок до Національного університету «Одеська юридична академія»!

До побажань приєднався і директор КІІВП НУ «ОЮА» Фелик Василь Іванович, який досить трепетно поставився до організації та проведення самого свята і продумав ідеальне святкування до найменших дрібниць і, звісно ж, знайшов час поспілкуватись зі студентами Київського інституту в неформальній обстановці, надихнувши їх на нові звершення та дав обіцянку, що студенти завжди будуть бачити і відчувати покращення інституту, оскільки Василь Іванович докладає до цього максимум зусиль!

Ще одним приємним сюрпризом стала поява директора Івано-Франківського юридичного інституту Романа Михайловича Савчука, який із задоволенням погодився розділити із нами святкування дійства та привітати київських студентів.

За сприянням Студентської ради інституту для присутніх була організована насичена розважальна програма. А саме, підготовано харизматичний виступ команди КВН інституту, які розпочали наш вечір із жартів та гумору; поставлено студентами коледжу сучасний танець, який налаштував студентів на подальші веселощі, а також виконання вокальних композицій від студенток інституту.

Приємністю вечора став розіграш призів, під час якого студенти мали змогу отримати цінні подарунки. Таким чином відбувся розіграш сертифікатів на безкоштовні філіжанки кави у кав’ярні при студентському гуртожитку, а також розіграш квитків на концерт відомого виконавця Монатіка та музичної групи «НеАнгели» і тепер щасливці володарі квитків з нетерпінням чекають на концерти.

Гумору та приємних вражень також додало вручення дипломів за розробленими жартівливими номінаціями для наших студентів!Було виділено 15 різних номінацій, серед яких визначили найяскравіших представників у кожній. Ось для прикладу, володар номінації «Чарівний симулянт» і тут проявив себе у всій красі, вигадавши чергову відмазку щодо своєї відсутності. Та диплом переможцю буде обов’язково вручено особисто, та вже у стінах інституту і менш офіційній обстановці, оскільки дипломи нашим студентам вручали президент академії Сергій Васильович Ківалов та директор Киівскеого інституту Василь Іванович Фелик.

Номінації та нагороди теж не оминули наш поважний та шанований керівний склад, оскільки для Сергія Васильовича та Василя Івановича було підготовано окремий подарунок у вигляді невеликих відеофільмів з коментарями студентів інституту та по завершенні трансляції вручено дипломи і подяки та ставлення до студентів та внесок у навчальний процес загалом!

Від імені Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» ми подякувати усім тим, хто долучився до організації та проведення святкового дійства, та ще раз висловити особливу подяку Президенту Національного Університету "Одеська юридична академія" Сергію Васильовичу Ківалову та директору Київського інститу інтелектуальної власності та права Василю Івановичу Фелику ,адже саме завдячуючи їм, велика родина «ОЮА» знову зібралась разом, аби у колі друзів відсвяткувати чудове свято – Міжнародний день студента.



Попереду ще буде дуже багато свят та подій, коли найкращі студенти України матиму найкращі святкування та приємні спогади!

Новини