Спортивна осінь об'єднала футбольні команди структурних підрозділів Національного університету «Одеська юридична академія»

Футбол залишається красивою, повною пристрасті та радості грою, що об’єднує футбольних гравців та рядових уболівальників. 10 жовтня 2017 року на стадіоні Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА зустрілися дві аматорські футбольні команди . За перемогу та лідерство у футбольній першості змагалися студенти Івано-Франківського юридичного інституту НУ ОЮА та Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА. Азарт, гарний настрій, бажання перемогти та дружня підтримка уболівальників створили атмосферу справжнього спортивного свята. Товариська гра закінчилася з рахунком 8:8 і тільки по пенальті, перемогу здобули футболісти Івано-Франківського юридичного інституту НУ ОЮА. Церемонію нагородження проводив директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА Фелик Василь Іванович. Грамотами та дипломами були нагороджені кращі ігроки команд. В номінації «Кращий ігрок» - було нагороджено директора ІФЮІ НУ "ОЮА" Савчука Романа Михайловича, який приймав участь у грі франківської команди. В номінації «Кращий гол»- було нагороджено капітана футбольної команди київських студентів- Ахадова Мурада. Грамотою за популяризацію футболу між структурними підрозділами Національного університету «Одеська юридична академія» було нагороджено Івано- Франківський юридичний інститут НУ ОЮА. Грамоту було вручено капітану франківської футбольної команди Фелику Олександру. Товариська футбольна гра стала ще одним кроком до дружби між студентами та керівництвом структурних підрозділів НУ ОЮА.

«Футбол - це більше, ніж гра. Сказати, що футбол - це життя, нічого не сказати. Футбол не можна описати одним словом. Ця гра, в яку грають всього 22 людини, а дивляться її мільйони людей. Що таке футбол. Це гра, це життя, це пристрасть» . Ми повністю згодні з цим футбольним статусом і сподіваємося, що у майбутньому , студенти – правники, які захоплюються грою у футбол , будуть не тільки професіоналами – юристами , а і справжніми спортсменами. І хто знає, може саме хтось із студентів Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА, чи Івано-Франківського юридичного інституту НУ ОЮА будуть зараховані до Національної збірної України по футболу.

Побажаємо студентським футбольним командам перемог на змаганнях, а нам, уболівальникам -кзахоплюючої гри!


Новини