Традицію обміну студентами між структурними підрозділами НУ ОЮА продовжено - ми в Івано-Франківську!

«Приїздіть до Івано-Франківська, любі друзі! Ми будемо чекати!» - говорили нам франківські студенти-правники восени. І ось ми тут! Традицію обміну студентами між структурними підрозділами Національного університету «Одеська юридична академія» продовжено!
16 травня 2018 року студенти Київського інституту інтелектуальної власності та права приїхали на невеличкий вікенд до чудового міста Івано-Франківськ для подальшого спілкування зі своїми колегами-студентами з ІФЮІ НУ ОЮА.
Хоча місто і зустріло нас невеличким дощем, проте гостинність і привітність керівництва й студентів Івано-Франківського юридичного інституту залишила у серцях кожного відблиск затишку й домашнього тепла.
Адміністрація ІФЮІ НУ ОЮА склали для київської делегації настільки насичену програму заходів, що уже перший день перебування на Прикарпатті запам’ятався кожному.
Насамперед,студенти відвідали Івано-Франківський юридичний інститут НУ ОЮА, де їх привітно зустрів директор – Савчук Роман Михайлович, познайомивши киян із «родзинками» та гордістю підрозділу, зокрема, професорсько-викладацьким складом, кафедрам й ошатною залою засідань. У ході розмови зав’язався теплий діалог, де студенти ділилися думками, враженнями і поглядами один між одним.





Ну і звісно ж як без спорту? Тому був проведений товариський поєдинок між киянами та франківськими студентами. У ході гри панував спортивний інтерес та азарт, а футболісти вкладали усі свої сили, аби гідно представити власний структурний підрозділ. Власне тому поєдинок видався досить захоплюючим та інтригуючим .Неабиякими зусиллями за результатами серії пенальті перемогу виборола команда Київського інституту інтелектуальної власності та права. По завершенню, директор інституту Роман Михайлович нагородив переможців та учасників медалями і кубками, висловивши слова вдячності Президенту НУ «Одеська юридична академія» Ківалову Сергію Васильовичу за те, що наші студенти мають чудову можливість спілкуватись один з одним не зважаючи на відстань, ділитись думками та просто подорожувати країною, а також директору КІІВП НУ ОЮА Фелику Василю Івановичу за плідну співпрацю та розуміння.


Проте для наших студентів було підготовлено не лише спортивні змагання, а й інтелектуальні ігри. Кияни мали змогу взяти участь у 2 етапі інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», де проявили себе справжніми знавцями, показавши власну ерудованість, креативність та швидкість мислення. За результати гри,наші студенти зайняли 2 місце, гідно представивши Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА.


Неабиякі враження залишились після прогулянки містом, яке вражає своєю красою й величчю.Після підняття на ратушу, що розташована на площі Ринок, студенти були приголомшені красою серця Прикарпаття, яке так і манить до себе. Не оминули увагою і головну пішохідну зону – «стометрівку». «Київський Хрещатик в Івано-Франківську» - ось як її прозвали кияни. Особливого шарму вулиці надають вуличні музиканти, книгарні й кав’ярні.По завершенню вечору для гостів була влаштована дискотека, де усі мали змогу гарно відпочити, набравшись сил для подальших звершень!

Висловлюємо слова вдячності Президенту НУ «Одеська юридична академія» професору, академіку, заслуженому юристу України Ківалову Сергію Васильовичу за надзвичайно чудову традицію – обмін студентами між структурними підрозділами ОЮА, де ті мають змогу обмінятись думками й ідеями, а також просто відпочити. Саме такі зустрічі, вкотре єднають структурні підрозділи незважаючи на відстані, надаючи можливість відчути себе частинкою великою дружньої студентської родини.

Новини

2024-04-17

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

17 квітня 2024 року проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Теоретичні та праксеологічні аспекти реалізації психолого-педагогічних наукових досліджень в умовах воєнного стану»

Докладніше

2024-04-16

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

До Університету завітали учні 11 класу школи №160

Докладніше

2024-04-15

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Проведено бінарне заняття в рамках навчальної дисципліни «Кримінально-виконавче право»

Докладніше

2024-04-05

До нас завітали учні 11 класів

До нас завітали учні 11 класів

Докладніше