​Традицію обміну студентів започатковано!

Національний університет "Одеська юридична академія" започаткував нову традицію обміну студентів між інститутами НУ "ОЮА" .Першими вступили на цю стежину студенти Івано-Франківсьго юридичного інституту,які на минулому тижні (08.10.17) завітали до Київського інституту інтелектуальної власності та права .

Керівництво та студенти КІ ІВП НУ "ОЮА" гостинно зустріли делегацію викладачів та студентів з Івано-Франківсьго юридичного інституту і юридичного коледжу Національного університету "Одеська юридична академія",привітали гостей-директора ІФЮІ НУ "ОЮА"Савчука Романа Михайловича ,виконуючого обов'язки директора юридичного коледжу НУ "ОЮА" Воробчака Андрія Романовича та 20 кращих студентів -юристів з Івано-Франківська.

Керівництво КІІВП НУ "ОЮА" спільно з студентською радою інституту склали насичену програму заходів для гостей.Студенти Івано-Франківсьго інституту та коледжу пробули в Києві три дні,за цей час вони встигли познайомитись з нашим інститутом,студентами,прекрасним містом-столицею України Києвом!

Три дні промайнули як один ,та спогадів залишиться на довго!

Гості побували на цікавих та інформативних екскурсіях до Конституційного суду України, Господарського суду України та на захопливій екскурсії на катері по Дніпру вздовж красивих берегів Києва. В Конституційному суді Студенти ознайомилися з історією становлення Конституційного Суду України як органу конституційного контролю й органу юстиції та основними завданнями. Побачили бібліотеку з її унікальними фондами, побували в архіві. Вразив своєю красою музей Конституційного Суду України, в якому знаходяться цінні подарунки від представників інших країн, портрети діючих суддів та тих, що у відставці. Також екскурсанти зазирнули до найсвятішого місця Конституційного Суду України – Зали засідань.

Під час екскурсії в Господарському суді студенти відвідали зали судових засідань, конференц-зал, атріум, бібліотеку суду. В музеї історії господарських судів України відвідувачі ознайомилися з документально-речовими матеріалами, які розповідають про створення, становлення і розвиток господарських судів України, показують роль у їх становленні головних державних арбітрів, голів Вищого господарського суду України Притики Д.М., Демченка С.Ф., Львова Б.Ю., їх заступників, державних арбітрів і суддів у відставці.

В вечір напередодні відїзду студенти Івано-Франківсьго юридичного інституту в дружній атмосфері зустрілися з вельмишановною людиною- президентом Національного університету "Одеська юридична академія" Ківаловим Сергієм Васильовичем ,на якій було обговорено умови обміну студентів і офіційно проголошено таку практику розпочатою.

Ми щиро сподіваємося ,що гостям сподобався наш прийом і з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!







Новини