11 листопада 2017 року - День відкритих дверей у Київському інституті інтелектуальної власності та права НУ ОЮА

11 листопада об 11 :00 в холі Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету "ОЮА" та в коледжі Київського інституту інтелектуальної власності та права відбудеться День відкритих дверей.

Гості матимуть змогу зустрітися з керівництвом, викладачами, представниками студентського самоврядування та поставити їм актуальні запитання щодо вступу та організації навчального процесу.

Майбутні вступники матимуть можливість отримати вичерпну інформацію щодо вступу , необхідних конкурсних предметів , переліку документів для вступу , а також графік роботи приймальної комісії. Будуть презентовані науково-освітні можливості університету. З абітурієнтами та їх батьками поспілкується директор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» - Фелик Василь Іванович, який керує інститутом лише рік та вже зробив неоціненний вклад в його розвиток та покращення!

Також виступатимуть:

- завідувач кафедри загальнотеоретичної юриспруденції конституційного та адміністративного права, доктор юридичних наук, професор - Крусян Анжеліка Романівна.

- завідувач кафедри інтелектуальної власності та права, доктор юридичних наук, доцент – Кулініч Ольга Олексіївна;

- завідувач кафедри інформаційно-аналітичної і інноваційної діяльності, доктор технічних наук, професор - Тупкало Віталій Миколайович;

- завідувач кафедри соціально-гуманітарних та правових дисциплін, кандидат педагогічних наук, доцент - Макодзей Людмила Іванівна;

- завідувач кафедри кримінального права, процесу та криміналістики, кандидат юридичних наук, доцент - Палій Максим Валерійович;

- директор коледжу – Корчемна Марина Яківна.

Відвідувачі матимуть можливість ознайомитися з інститутом та поспілкуватися із представниками студентського активу.

Чекаємо Вас у дружній родині Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія"!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше