Вітаємо із Днем народження ректора Національного університету "Одеська юридична академія" Загороднього Віктора Євстафійовича!

У цей чудовий літній день свій День народження святкує ректор Національного університету "Одеська юридична академія", кандидат юридичних наук, доцент Віктор Євстафійович Загородній.

Віктор Євстафійович - один з тих людей, які стояли біля витоків створення нашого університету, він доклав чимало зусиль для того, щоб наш вуз процвітав і розвивався. Крім адміністративної роботи, Віктор Євстафійович активно займається науковою діяльністю. Для всіх нас Віктор Євстафійович є прикладом ефективного керівника, справжнього вченого і педагога. За роки своєї роботи в нашому університеті він заслужив велику повагу серед колег і щиру любов студентів.

Від імені керівництва Київського інституту інтелектуальної власності та права, адміністрації, професорсько-викладацького складу, усього студентства висловлюємо щирі вітання із цим чудовим святом. Зичимо міцного здоров'я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму та подальших звершень у професійній діяльності. Ми вдячні Вам за увесь професіоналізм, багаторічну самовіддану, послідовну та наполегливу працю, котрі беззаперечно внесли вагомий внесок у розвиток НУ ОЮА та юридичної науки в цілому.




Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше