Вручення дипломів магістрам Київського університету інтелектуальної власності та права

8 лютого 2023 року у Київському університеті інтелектуальної власності та права відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів зі спеціальностей «Право», «Правоохоронна діяльність» і «Менеджмент».

Випускників привітали та вручили документи про здобуття повної вищої освіти Президент Київського університету інтелектуальної власності та права, академік Сергій Васильович Ківалов, Державний секретар Міністерства освіти і науки України Сергій Володимирович Захарін та Ректор університету, професор Василь Іванович Фелик.

Ректор Київського університету інтелектуальної власності та права, професор Фелик Василь Іванович побажав випускникам подальших успіхів на професійній ниві, залишатися згуртованими та вірити у перемогу, не зупинятися на досягнутому та продовжувати здобуття освіти в нашому Університеті, виходячи в наукову площину, адже саме наша молодь виступає гарантом формування політико-правового середовища нашої держави. Святкову атмосферу заходу підтримувала концертна програма, у виконанні аспірантки Київського університету інтелектуальної власності та права - Роксолани Калин.

Бажаємо нашим випускникам творчого натхнення, успіхів у своїх починаннях та здійснення життєвих планів, а також запрошуємо усіх бажаючих до нас на навчання.


Новини