З ДНЕМ ЮРИСТА!!!

Президент Київського університету інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія" доктор юридичних наук, професор, академік, Заслужений юрист України Сергій Васильович Ківалов та ректор Київського університету інтелектуальної̈ власності та права, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, Василь Іванович Фелик вітають науково-педагогічний колектив, студентів, юридичну спільноту з професійним святом – Днем Юриста.

Сьогодні юристи, відповідаючи на виклики повномасштабної війни, надають правову допомогу потерпілим від агресії ворога, забезпечують захист прав і свобод українців за кордоном, фіксують злочинні дії країни-агресора, здійснюють юридичний супровід інтересів України на міжнародному рівні.

Професія юриста - це покликання, відповідальність, справедливість та самовідданість. Кожен, хто обрав цей шлях покликані захищати права і свободи людей і громадян, забезпечувати підвищення правової свідомості та правової культури, вдосконалювати українське та міжнародне законодавство, виховувати нове покоління правників.

Бути юристом - велика честь і велика відповідальність.

З професійним святом, ЮРИСТИ!!!

CЛАВА УКРАЇНІ !!!

СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше