З Днем Народження, Василю Івановичу!

Шановний наш Ректоре Київського університету інтелектуальної власності та права, Василю Івановичу! Від імені всього колективу та студентів вітаємо Вас з Днем народження.

«У лідера є дві важливі риси; по-перше, він сам іде до визначеної мети, по-друге, він може повести за собою людей. І саме Ви, Василю Івановичу, фактом свого життя, кожним днем своєї долі, сповна підтверджуєте це одвічне кредо! Вашого світогляду, вмінь та навичок завжди вистачає для досягнення поставленої цілі, і вже аксіомою є те, що у ході цього, Ви підтягнете за собою усіх хто поруч чи йде слідом.

На усіх ділянках життєвої діяльності, Ви завзято розвивали нові успішні напрямки: і у боротьбі зі злочинністю, і в юридичній царині, і на освітянській ниві, і в тренерсько-спортивному сегменті. Прагнувши досконалості, вимагали більшого від себе і завжди надихали до успіхів інших.

То ж у цей день усі ми, хто є за Вашими плечами, бажаємо Вам міцного козацького здоров'я, творчої наснаги, витримки і сили йти обраним шляхом до нових перемог і здобутків, виконуючи дароване Богом призвання – бути Лідером і створювати лідерів для нової країни.

Легкості, удачі і Божого благословення Вам, Василю Івановичу, у всіх Ваших справах та починаннях!


З повагою,

Науково-педагогічний колектив та здобувачі Київського університету інтелектуальної власності та права

Новини