Закінчується реєстрація на НМТ

3 травня 2023 року закінчується термін реєстрації для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті.

Український центр оцінювання якості освіти забезпечить її в безпаперовій формі. Аби створити персональні кабінети, вступникам потрібно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на вебсайті (https://testportal.gov.ua/) testportal.gov.ua.

Щоб зареєструватися для участі в НМТ, потенційному вступнику потрібно самостійно створити персональний кабінет на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти та виконати в ньому такі дії:

• унести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ;

• завантажити в електронній формі сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;

• підтвердити бажання взяти участь у НМТ;

• надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру;

• сформувати Сертифікат НМТ 2023 року.

Копії яких документів знадобляться для реєстрації:

1. паспортний документ або інший документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ;

2. документ, що підтверджує інформацію про освіту: довідка з місця навчання, (http://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2023/03/Dovidka_zaklad-osvity.pdf) яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтво про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років);

Важливо! Кожна копія документа, яку потенційний учасник НМТ буде завантажувати в персональному кабінеті, повинна бути сканованою або сфотографованою копією його оригіналу у вигляді окремого файла у форматі .png або .jpg розміром не більше 1 Мб; зображення повинно бути чітким та повнорозмірним (без обрізань сторін документа); текст на зображенні має бути розбірливим і вільно читатися.

Також під час реєстрації вступник матиме змогу вибрати предмет додаткового блоку. А ще населений пункт в Україні або за кордоном, де він перебуватиме в дні проведення НМТ – цю інформацію буде використано для розподілу учасників за тимчасовими екзаменаційними центрами.

Зважте на те, що навчальні предмети, які увійшли до основного блоку НМТ, – українська мова та математика, – будуть автоматично зазначені в сервісі реєстрації, тож вступникові потрібно буде вибрати із запропонованого переліку лише один із предметів другого блоку НМТ. Вибрати кілька предметів додаткового блоку не можна, адже НМТ буде цілісним (складатиметься з двох блоків, до яких входитиме три предмети), відтак реєстрація для проходження тестування з меншої або більшої кількості предметів неможлива.

Після надсилання інформації на обробку до 7 травня в персональному кабінеті можна буде вносити зміни до інформації про:

• назву навчального предмета додаткового блоку, з якого вступник бажає пройти тестування;

• населений пункт в Україні або за кордоном, де він перебуватиме в дні проведення НМТ;

• потребу в проходженні НМТ під час додаткових сесій.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в НМТ є Сертифікат. Його вступник матиме змогу сформувати у своєму персональному кабінеті в разі підтвердження регіональним центром реєстрації вступника для участі в НМТ. Ця функція стане доступною не пізніше ніж через сім календарних днів із дня надсилання інформації на обробку.

У Київському університеті інтелектуальної власності та права функціонує «Консультаційний центр» приймальної комісії, фахівці якої завжди раді допомогти та проконсультувати щодо участі в тестуванні.

Наша адреса: м. Київ, вул. Харківське шосе, 210 (ст..м. Бориспільська)

Довідки за тел.:

• (044)-563-80-64

• (044)-563-80-75

• (050)-702-92-00 приймальна комісія

Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше

2023-12-24

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ від ректора КУІВП ФЕЛИКА Василя Івановича

Докладніше

2023-12-24

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Привітання з Різдвом Христовим від Президента КУІВП КІВАЛОВА Сергія Васильовича

Докладніше