Запрошуємо на День відкритих дверей ONLINE, що відбудеться 24 квітня 2021 року

Через введення заходів по боротьбі з коронавірусом багато хто не може відвідати свій майбутній вуз особисто, тому Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» 24 квітня 2021 року о 12:00 год. проводить свій День відкритих дверей ONLINE!

Всі учні, з будь-якого куточка України можуть відвідати День відкритих дверей в режимі онлайн та почути відповіді на всі свої запитання безпосередньо від директора інституту, Заслуженого юриста України, професора, доктора юридичних наук - Фелика Василя Івановича. Також вони матимуть змогу поспілкуватись із представниками адміністрації закладу, відповідальним секретарем приймальної комісії.

Це неймовірна нагода отримати відповіді на всі питання, що так непокоять майбутніх абітурієнтів. Зокрема, ви матимете змогу отримати вичерпну інформацію щодо напрямів та нових спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів ; ознайомитися з умовами й особливостями вступної компанії 2021 року, порядком подання документів та зарахування.

Пряма трансляція буде проходити у наших соц.мережах:

Instagram:

Офіційна сторінка КІІВП НУ ОЮА

Офіційна сторінка Студентського самоврядування

Facebook:

Офіційна сторінка КІІВП НУ ОЮА

Запрошуємо усіх!


Новини

2024-01-01

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Вітаємо ФЕЛИКА В.І.

Докладніше

2023-12-31

Новорічне привітання

Новорічне привітання

Докладніше