​Завершальний день перебування у Києві студентів Національного університету «Одеська юридична академія»

Завершальний день виявився не менш цікавим.

Зранку одеські правники відвідали одну із лекцій Ольги Олексіївни Кулініч, завідувача кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін, доктора юридичних наук, доцента на тему : «Комерціалізація атрибутів особистості».

Для більш детального ознайомлення студентів із правом інтелектуальної власності для них було організовано екскурсію до Українського інституту інтелектуальної власності ( «Укрпатент»), що відповідає за проведення формальної та кваліфікаційної експертизи заявок на об'єкти промислової власності (винаходи, корисні моделі, промислові зразки, знаки для товарів і послуг, топографії інтегральних мікросхем та зазначення походження товарів) на відповідність умовам надання правової охорони, виносить рішення щодо видачі охоронних документів, забезпечує здійснення державної реєстрації об'єктів промислової власності та офіційної публікації відомостей про них.



Ось так добігли до кінця насичені дні перебування одеських правників-колег у Київському інституті інтелектуальної власності та права. Закінчилася дружня подорож студентів Національного університету «Одеська юридична академія» до м.Києва. 27.03.2019 року одеська делегація виїхала додому . Приємно було чути добрі слова на адресу керівництва Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА за організацію цікавої програми перебування у м.Києві.

«Ми завжди раді приймати гостей у стінах Київського інституту інтелектуальної власності та права » - сказав директор інституту Василь Іванович Фелик, проводжаючи студентів.

До нових зустрічей! Хай щастить!

Новини