Зі святом! З Днем юриста!

08 жовтня в Україні відзначається День юриста, який з'явився в календарі України за Указом Президента № 1022/97 від 16.09.1997 р. Це свято, об'єднує юристів різних сфер діяльності, що стоять на захисті прав і свобод українців. День юриста, це професійне свято людей все життя яких підпорядковане гаслу «Знати право, служити праву, захищати право».

Шановні юристи – професіонали, викладачі юридичних навчальних закладів, студенти – майбутні юристи!

Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.

Від імені Президента Національного університету "Одеська юридична академія", академіка НАПрН України, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України, народного депутата Сергія Васильовича Ківалова, директора Київського інституту інтелектуальної власності та права, доцента, доктора юридичних наук, Заслуженого юриста України Василя Івановича Фелика, усього професорсько-викладацького складу, адміністрації та Студентського самоврядування прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Щиро зичимо вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашої України!

Зі святом!

Новини