Зустріч директора КІІВП НУ ОЮА, Заслуженого юриста України, д.ю.н. Василя Івановича Фелика із випускниками шкіл м. Борисполя

У рамках профорієнтаційної діяльності 5 квітня 2019 року на базі Бориспільського навчально-виховного комплексу "Гімназія Перспектива" загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів ім. Володимира Мономаха пройшла зустріч керівництва КІІВП НУ ОЮА та студентського активу із учнями 9-11-тих класів м Борисполя.
На захід завітав міський голова - Анатолій Соловйович Федорчук, котрий висловив слова щирої вдячності керівництву вишу за приїзд та можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів міста з інститутом де готують справжніх фахівців своєї справи, дають насправді якісні знання та потужний базис для подальшого професійного зростання.


З привітальним словом до усіх присутніх звернувся директор КІІВП НУ ОЮА, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук Василь Іванович Фелик : " Ми є вищим навчальним закладом європейського типу, якому притаманні високий рівень освіти, застосування сучасних технологій в організації навчального процесу, використання позитивного інноваційного досвіду провідних зарубіжних вузів, модернізація матеріально-технічної бази і створення комфортних умов життя студентства." При цьому наголосивши, що наш заклад є державним інститутом, він має ліцензію та сертифікат на право здійснення освітньої діяльності за вищим IV рівнем акредитації.




З особливостями вступної компанії: потрібними сертифікатами ЗНО, термінами вступу, переліком спеціальностей школярів ознайомила Головний секретар приймальної комісії, завідувач кафедри іноземних мов та соціально-гуманітарних дисциплін Людмила Іванівна Макодзей.


Слово було надане і Голові профспілкової організації інституту Тамарі Михайлівній Радь, яка розповіла про основні напрямки діяльності профспілки, яка виступає своєрідною організаційною ланкою інституту, метою якої є захист і представництво трудових колективних прав, соціальних інтересів. Мова йшла й про надану можливість студентам отримання путівки для літнього оздоровлення на базі відпочинку "Академія", 85% вартості якої сплачує профком.


Голова Студентського самоврядування Маргарита Олександрівна Сидоренко розповіла присутнім про цікавинки життя студентів: конкурси, вечори відпочинку, спортивні змагання, екскурсійну діяльність та співпрацю зі структурними підрозділами НУ ОЮА.
Усім присутнім було представлено ролики щодо діяльності та умов навчання у нашому інституті, а також роздано профорієнтаційні буклети.


На завершення, усіх випускників було запрошено на навчання до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА, який стане храмом науки і початком професійного шляху вдосконалення для тих, хто бачить своє покликання в зміні світу на краще, прагне зробити його безпечнішим, і стабільніше.



Новини