Зустріч із директором Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Роговою Вірою Борисівною

2 серпня 2018 року до Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ ОЮА завітала директор Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Рогова Віра Борисівна
Вельмишановну гостю з радістю зустрів директор КІІВП НУ ОЮА доктор юридичних наук, доцент Фелик Василь Іванович та провів екскурс стінами нашого чудового закладу.

Зокрема, познайомились із власною бібліотекою професійного спрямування, просторими й світлими аудиторіями, ошатною залою Вченої Ради, студентською їдальнею «Смачне містечко», комплексом для відпочинку на території інституту «Карпатська гірка», а також завітали на будівництво неймовірного комплексу «Прикарпатський водоспад», котрий уже з початку навчального року тішитиме своєю красою усіх оточуючих.





Віра Борисівна була вражена красою та рівнем роботи нашого інституту. Вона зауважила, що Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ ОЮА – це один з кращих представників юридичних вишів у серці України – Києві.

Під час зустрічі також було обговорено підписання меморандуму про співпрацю між КІІВП НУ ОЮА та Департаментом освіти і науки. Директор інституту Фелик Василь Іванович висловив слова неймовірної вдячності за виявлену довіру та підтримку з боку Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.



Ми надіємось на подальшу співпрацю та завжди раді гостям. Чекаємо на Вас!


Новини