Зустріч Ректора Василя Фелика з Дмитром Комаровим

Ректор Київського університету інтелектуальної власності та права, професор Василь Фелик зустрівся з відомим українським телеведучим і мандрівником Дмитром Комаровим. Дмитро Комаров є випускником Київського університету інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» освітньої програми «Управління інтелектуальною власністю» та членом проектної групи освітньої програми "Медія-журналістика та паблік рилейшнз".

Ректор Університету Василь Фелик і телеведучий Дмитро Комаров обговорили сьогоднішні виклики, які стоять перед українцями під час військового вторгнення російської федерації та можливості допомоги нашим захисникам, а також проблеми та перспективи освітньої програми "Медія-журналістика та паблік рилейшнз".

Дмитро Комаров недавно повернувся з районів активних бойових дій, де він продовжує журналістську і волонтерську діяльність з перших днів війни.

Як відомо, російський комітет захисту національних інтересів визнав відомого українського ведучого програми «Світ навиворіт» Дмитра Комарова «ворогом росії».

Дмитро Комаров з приємністю згадав навчання в Київському університеті інтелектуальної власності та права, який є alma mater для багатьох українських юристів, журналістів, політиків, діячів культури, а також свою участь у роботі проектної групи освітньої програми "Медія-журналістика та паблік рилейшнз".

Київський університет інтелектуальної власності та права гордиться своїми випускниками!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Новини